Zásady ochrany osobních údajů

Zásady ochrany osobních údajů


I.

Základní ustanovení

  1. Správcem osobních údajů podle čl. 4 bod 7 nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů (dále jen: „GDPR”) je Sport & Defence s.r.o., IČ: 28902262 se sídlem K Žižkovu č. ev. 104, Vysočany, 190 00 Praha 9 (dále jen: „správce“).

     
  2. Kontaktní údaje správce jsou
    adresa: K Žižkovu č. ev. 104, Vysočany, 190 00 Praha 9
    email: info@sportdefence.cz
    telefon: 284 841 135
     
  3. Osobními údaji se rozumí veškeré informace o identifikované nebo identifikovatelné fyzické osobě; identifikovatelnou fyzickou osobou je fyzická osoba, kterou lze přímo či nepřímo identifikovat, zejména odkazem na určitý identifikátor, například jméno, identifikační číslo, lokační údaje, síťový identifikátor nebo na jeden či více zvláštních prvků fyzické, fyziologické, genetické, psychické, ekonomické, kulturní nebo společenské identity této fyzické osoby.

 

II.

Zdroje a kategorie zpracovávaných osobních údajů

  1. Správce zpracovává osobní údaje, které jste mu poskytl/anebo osobní údaje, které správce získal na základě plnění Vaší objednávky.
  2. Správce zpracovává Vaše identifikační a kontaktní údaje a údaje nezbytné pro plnění smlouvy.

 

III.

Zákonný důvod a účel zpracování osobních údajů

  1. Zákonným důvodem zpracování osobních údajů je
    • plnění smlouvy mezi Vámi a správcem podle čl. 6 odst. 1 písm. b) GDPR,
    • oprávněný zájem správce na poskytování přímého marketingu (zejména pro zasílání obchodních sdělení a newsletterů) podle čl. 6 odst. 1 písm. f) GDPR,
    • Váš souhlas se zpracováním pro účely poskytování přímého marketingu (zejména pro zasílání obchodních sdělení a newsletterů) podle čl. 6 odst. 1 písm. a) GDPR ve spojení s § 7 odst. 2 zákona č. 480/2004 Sb., o některých službách informační společnosti v případě, že nedošlo k objednávce zboží nebo služby.
  2. Účelem zpracování osobních údajů je
    • pro uzavření smlouvy
    • vyřízení Vaší objednávky a výkon práv a povinností vyplývajících ze smluvního vztahu mezi Vámi a správcem; při objednávce jsou vyžadovány osobní údaje, které jsou nutné pro úspěšné vyřízení objednávky (jméno, příjmení, fakturační a dodací adresa, mobilní kontakt, telefonní pevný kontakt, číslo zbrojního průkazu, číslo zbrojní licence, číslo občanského průkazu, e-mail), poskytnutí osobních údajů je nutným požadavkem pro uzavření a plnění smlouvy, bez poskytnutí osobních údajů není možné smlouvu uzavřít či jí ze strany správce plnit,
    • zasílání obchodních sdělení a činění dalších marketingových aktivit

 

IV.

Doba uchovávání údajů

  1. Správce uchovává osobní údaje
    • po dobu nezbytnou k výkonu práv a povinností vyplývajících ze smluvního vztahu mezi Vámi a správcem a uplatňování nároků z těchto smluvních vztahů (po dobu 2 let od ukončení smluvního vztahu).
    • po dobu, než je odvolán souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely marketingu, nejdéle 2 let, jsou-li osobní údaje zpracovávány na základě souhlasu.
  2. Po uplynutí doby uchovávání osobních údajů správce osobní údaje vymaže.

V.

Způsob zpracování a uchování osobních údajů

  1. Osobní údaje budou zpracovány:
    • strojově (automatizovaně) prostřednictvím počítačů a počítačových programů,
    • v písemné podobě
       

VI.

Příjemci osobních údajů (subdodavatelé správce)

  1. Příjemci osobních údajů jsou osoby
    • podílející se na dodání zboží / služeb / realizaci plateb na základě smlouvy,
    • zajišťující služby provozování e-shopu a další služby v souvislosti s provozováním e-shopu
    • zajišťující služby v rámci správy IT,
    • zajišťující marketingové služby
    • zajišťující ekonomický poradenský servis (účetní, daňový poradce)
  2. Správce nemá v úmyslu předat osobní údaje do třetí země (do země mimo EU) nebo mezinárodní organizaci.

 

VII.

Vaše práva

  1. Za podmínek stanovených v GDPR máte
    • právo na přístup ke svým osobním údajům dle čl. 15 GDPR,
    • právo opravu osobních údajů dle čl. 16 GDPR, popřípadě omezení zpracování dle čl. 18 GDPR.
    • právo na výmaz osobních údajů dle čl. 17 GDPR.
    • právo vznést námitku proti zpracování dle čl. 21 GDPR a
    • právo na přenositelnost údajů dle čl. 20 GDPR.
    • právo odvolat souhlas se zpracováním písemně nebo elektronicky na adresu nebo email správce uvedený v čl. III těchto podmínek.
    • právo vysvětlení zpracování osobních údajů
  2. Dále máte právo podat stížnost u Úřadu pro ochranu osobních údajů v případě, že se domníváte, že bylo porušeno Vaší právo na ochranu osobních údajů.

 

VIII.

Podmínky zabezpečení osobních údajů

  1. Správce prohlašuje, že přijal veškerá vhodná technická a organizační opatření k zabezpečení osobních údajů.
  2. Správce přijal technická opatření k zabezpečení datových úložišť a úložišť osobních údajů v listinné podobě.
  3. Správce prohlašuje, že k osobním údajům mají přístup pouze jím pověřené osoby.

IX.

Závěrečná ustanovení

  1. Odesláním objednávky z internetového objednávkového formuláře potvrzujete, že jste seznámen/a s podmínkami ochrany osobních údajů a že je v celém rozsahu přijímáte.
  2. Správce prohlašuje, že při zpracování nedochází k automatizovanému rozhodování, včetně profilování, uvedenému v čl. 22 odst. 1 a 4 GDPR
  3. S těmito podmínkami souhlasíte zaškrtnutím souhlasu prostřednictvím internetového formuláře. Zaškrtnutím souhlasu potvrzujete, že jste seznámen/a s podmínkami ochrany osobních údajů a že je v celém rozsahu přijímáte.
  4. Správce je oprávněn tyto podmínky změnit. Novou verzi podmínek ochrany osobních údajů zveřejní na svých internetových stránkách a zároveň Vám zašle novou verzi těchto podmínek Vaši e-mailovou adresu, kterou jste správci poskytl/a.

 
Tyto podmínky nabývají účinnosti dnem 25.5.2018.

Nejnakupovanější

163870 - Zápalka Sellier & Bellot 4.4 SP
163875 - Zápalka Sellier & Bellot 4.4 SR
163877 - Zápalka Sellier & Bellot 5,3 LR
icoico

Reloader Cup 2018

Přihlášky a propozice na http://www.sportdefence.cz/souteze/

Responzivní design menu

Kategorie
Menu
Vyhledávání
Přihlášení
Nahoru

DŮLEŽITÉ INFORMACE

Přebíjecí tabulky ke stažení (PDF)

GDPR - Zásady ochrany osobních údajů

PROČ NAKUPOVAT U NÁS

 

Rychlé dodání
Zboží skladem expedujeme zpravidla druhý pracovní den

 

Máme vlastní sklady
Zboží máme naskladněné ve vlastních skladech

 

Poradíme Vám s nákupem
Nevíte si rady?  Kontaktujte nás

INFORMACE K NÁKUPU

Upozornění: 
Střelný prach a zápalky nezasíláme. Toto zboží si můžete vyzvednout osobně na našich prodejnách

Sport & Defence s.r.o.
K Žižkovu ev.č. 104
190 00  Praha 9
E-mail: shop@sportdefence.cz
Tel: +420 284 841 135

PO-ČT 12:00 - 18:00

Ukázat na mapě

 

Od 1.8.2018
Výdejní místo
Wildgame.cz

Řípská 1310/11e
627 00 Brno
E-mail: shop@sportdefence.cz
Tel: +420 284 841 135

PO-PÁ 09:00 - 17:00

Ukázat na mapě

 

Sport & Defence s.r.o. | Provozovatel e-shopu www.reloader.cz

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem a bez souhlasu nesmí být šířen.